GEBOORTELIJSTEN? KLIK HIER    -      KLANTENDIENST: +32 14 31 20 22    -      EMAIL: info@hetkleinehuys.be
 

OMRUILEN/RETOURNEREN

OMRUILEN - RETOURNEREN:


U wenst een aangekocht artikel om te ruilen of terug te zenden? Dat kan uiteraard, gelieve nauwkeurig de richtlijnen hieronder in acht te nemen om de omruiling/terugzending correct te laten verlopen.

14 DAGEN:

Artikelen aangekocht via de webshop van Het Kleine Huys (Babyconcept BVBA) kunnen geruild worden binnen een termijn van 14 dagen (vanaf de leveringsdatum) en dit op voorwaarde dat het product ongebruikt, niet bevuild en onbeschadigd is en voorzien is van alle originele labels, verpakking enz... Gedragen, bevuilde, berookte, gewassen, beschadigde of herstelde goederen kunnen niet teruggenomen worden. Fopspenen (en andere omwille van hygiënische redenen niet omruilbare goederen) kunnen omwille van hygiënische redenen nooit teruggenomen worden.
Meer informatie kan u vinden in onze algemene voorwaarden.

GEBRUIK HET RETOURFORMULIER:
Gebruik het retourformulier op onze website om een omruiling aan te vragen. Na het invullen en versturen van dit formulier, ontvangt u van ons een RMA nummer (retournummer). Dit RMA nummer dient u duidelijk te vermelden op het pakketje. Een omruiling zonder RMA nummer kunnen wij niet accepteren.
U kan het retourformulier hier vinden.

KOSTEN EN RISICO TERUGZENDING:
De kosten en het risico voor het terugzenden van de producten liggen uitsluitend bij de koper.

RECHT TOT WEIGERING:
Geretourneerde artikelen zonder RMA nummer zullen steeds geweigerd worden.
Solden of producten in actie (gekocht met korting) kunnen niet geruild worden.

TERUGBETALING:

Het Kleine Huys zal indien de terugzending correct is verlopen, het bedrag van de aankoop (min de verzendingskosten) binnen een termijn van 30 dagen na ontvangst van de goederen, terugstorten op het rekeningnummer waarmee de aankoop werd gedaan.